Ervaar de effectieve werking van Oraser Cellulite Control Body Smoothing Creme van ZO Skin Health

oraser celullite body creme tegen cellulitis

Het is misschien niet het favoriete gespreksonderwerp, maar het is wel een onderwerp waar veel mensen mee te maken hebben: cellulite. En hoewel die paar putjes en kuiltjes niets af doet aan de schoonheid van het lichaam, zouden de meeste mensen ze liever kwijt dan rijk zijn.

Wat is Cellulite nu eigenlijk?

Niemand weet precies wat cellulite veroorzaakt, maar er wordt gedacht aan vezelachtige verbindingsdraden die de huid verbindt aan de onderliggende spieren met vet tussenin die vezelachtige draden. De tussenliggende vetcellen hopen op terwijl de verbindingsdraden de huid naar binnen trekken. Hierdoor ontstaat het putjes effect dat de cellulite veroorzaakt.

Cellulite heeft niets te maken met gewicht of gewichtstoename, omdat veel mensen die geen overgewicht hebben wel deze cellulite huidconditie ontwikkelen. Vrouwen ontwikkelen cellulitis vaker dan mannen. Met het ouder worden wordt de huid minder elastisch waardoor de kans op cellulite groter wordt.

De naam Cellulite wordt nog wel eens verward met cellulitis. Meer over de correcte benaming leest u in dit blog: Cellulite of Cellulitis

Er zijn veel lasers en apparaten op de markt die betrouwbare resultaten opleveren, maar wel gepaard gaan met een hoog prijskaartje. Goed nieuws: de nieuwe Oraser Cellulite Control Body Smoothing Creme van ZO Skin Health kan de truc doen – maar zonder de hoge kosten, tijd en moeite die gepaard gaat met de andere behandelingen.

Oraser Cellulite Control Body Smoothing Creme

De belangrijkste ingrediënten zijn plankton extract, saccharide isomeraat, cafeïne, co-enzym A, carnitine, carrageen extract en fosfatidylcholine. Deze ingrediënten werken synergistisch, dat wil zeggen dat de stoffen gezamenlijk een veel grotere werking hebben, dan elke stof apart.
Door deze samenwerkende stoffen wordt de textuur van de huid verbeterd en wordt de cellulite verminderd. Maar dat niet alleen: naast het gladder maken van de huid helpt de crème ook bij het verbeteren van de huidstructuur, worden de contouren verbeterd en stimuleert het de productie van collageen.

Hoe moet je Oraser Cellulite gebruiken?

Verder helpt Oraser Cellulite Control Body Smoothing Creme de hydratatie te herstellen om zo de gezonde huidbarrièrefunctie te ondersteunen. Dr. Zein Obagi raadt aan de crème twee keer per dag te gebruiken, ’s ochtends en’ s nachts op een schone, droge huid . Breng het vrijelijk aan op elk deel van het lichaam met cellulitis, vooral de heupen, dijen en billen, evenals de omliggende gebieden, is het advies van Dr. Obagi. Wilt u het gaan gebruiken? Dan is Oraser Cellulite Control Body Smoothing Creme hier verkrijbaar.

Wat kun je nog meer doen tegen Cellulite?

Naast het gebruik van de crème zoals aangegeven, kan lichaamsbeweging ook helpen om vet af te breken, de bloedsomloop te stimuleren en dus uw huid een soepeler uiterlijk te geven.
Massage – vooral diepbindweefselmassage – kan ook het uiterlijk van cellulite verbeteren. Gewichtsverlies kan ook helpen, maar dat geldt niet voor iedereen. Gewichtsverlies kan het zichtbare cellulite verminderen, maar voor sommige mensen veroorzaakt gewichtsverlies een losse huid waardoor cellulitis juist nog meer zichtbaar kan zijn. Daarnaast is het advies om veel water te drinken en vezelrijk te eten.

Verminder cellulite met behulp van de nieuwe Oraser Cellulite Control Body Smoothing Creme van ZO Skin Health. Voor het beste en snelste resultaat dient u de crème heel trouw twee keer per dag, elke dag te smeren.