Hydrafirm: Een goed werkende oogcreme

hydrafirm oogcreme van zo medical

Waarom een oogcreme? De huid rondom uw oogleden is dunner dan bij alle andere lichaamsdelen, en is daarom het meest onderhevig aan de dagelijkse en meedogenloze schade door blootstelling aan ultraviolette straling.
Door de juiste beschermende oogcrème te kiezen en te gebruiken, kunt u het optreden van de zichtbare tekenen van veroudering rondom uw ogen vertragen en deze gevoelige huid soepel en gehydrateerd houden.

Hydrafirm Eye Brightening Repair Oogcrème

Hydrafirm Eye Brightening Repair Crème is een fantastische crème die speciaal ontworpen is voor het gebied onder de ogen. Hydrafirm Eye Brightening Repair Crème helpt de vele tekenen van veroudering rondom de ogen te verminderen, waaronder wallen, donkere kringen en fijne lijnen.  Wallen onder de ogen kunnen door een aantal factoren worden veroorzaakt, waaronder vermoeidheid, vloeistofretentie, seizoengebonden allergieën, overmatige zoutinname en uiteraard erfelijkheid.

Hoe ontstaan donkere kringen onder de ogen?

Donkere kringen kunnen ontstaan door het donker worden van de huid als gevolg van continu wrijven of een genetische aanleg. Daarnaast kunnen mensen met een dunne huid rondom de ogen, donkere kringen hebben, omdat de onderliggende bloedvaten zichtbaar zijn. Volumeverlies of diepte onder de ogen kan bovendien schaduw veroorzaken die een donkere uitstraling geeft.

Waarom helpt Hydrafirm oogcreme zo goed?

Uitleg van de werking van Hydrafirm

Hydrafirm bevat cafeïne, enzymatische vaatverwijders en het co-enzym A, waardoor wallen snel minder zichtbaar worden. Actieve vitamine A en biomimetische eiwitten stimuleren de natuurlijke collageenproductie om de elasticiteit van de huid te herstellen. Collageen is het belangrijkste structurele eiwit van de huid.  U heeft slechts de hoeveelheid van een erwt nodig voor het hele gebied onder uw ogen. Breng het vanaf uw 20e, ‘s ochtends en voor het slapen gaan aan. Breng de crème voorzichtig aan met uw vingertoppen, wees voorzichtig en trek niet aan de huid rondom uw ogen. Bij voortdurend gebruik zal de gevoelige huid van uw oogleden er strakker en jeugdiger uitzien.

De Productpagina van Hydrafirm:Hydrafirm Eye Brightening Repair Crème