Slimme Zonnebrandcreme

oclipse smart tone zonnebrandcreme van zo skin health

De nieuwe populaire term in bescherming tegen de zon is niet UVA of UVB. Het is HEV – High-Energy-Visible light. HEV is een vijand van de gezonde huid, omdat het de cellen kan beschadigen. Slim is het als u op zoek gaat naar een zonnebrandcreme die u beschermt tegen HEV.

Waarom is HEV zo schadelijk?

Blootstelling aan krachtige vormen van licht kan een gevaar vormen voor de veiligheid. Dit gevaar leidt tot steeds meer bezorgdheid bij artsen, aangezien mensen voortdurend omringd worden door een toenemend aantal kunstmatige lichtbronnen, zoals computers, digitale apparaten, fluorescent lampen (TL) en LED-licht. Deze onnatuurlijke lichtbronnen geven grote hoeveelheden krachtige straling af, bekend als High-Energy Visible licht.
High-Energy Visible (HEV) licht bestaat uit bepaalde kleuren die u kunt zien. Als u naar een regenboog kijkt, zijn deze kleuren zichtbaar als een dunne rand van donkerpaars en blauw aan één zijde van de regenboog. HEV licht is zeer nauw verwant aan ultraviolet (UV) licht en heeft soortgelijke fysieke eigenschappen. Onzichtbare ultraviolette (UV) stralen veroorzaken zonnebrand, weefselschade en oogziekten. Voor HEV-licht is aangetoond dat ze soortgelijke schade veroorzaken.

Oclipse Smart Tone Zonnebrandcreme

De nieuwste zonbeschermingstechnologie van ZO Skin Health, ontwikkeld door de dermatoloog Zein Obagi uit Beverly Hills, is de Oclipse® Smart Tone, die gedurende de hele dag een goede bescherming biedt tegen UVA en UVB, terwijl het de huid ook beschermt tegen HEV-licht. De multifunctionele formule helpt de huid bij het ondersteunen van zijn eigen natuurlijke herstelproces, om zodoende irritatie en pigmentatie aan te pakken. Tegelijkertijd verzacht en kalmeert het de huid met rijke conditioners. ZO Oclipse Smart Tone SPF 50 (SPF) is ook geformuleerd met gepatenteerde oplosbare kleurkorrels die passen bij elke huidtint. Deze microkorrels lossen op wanneer ze op de huid worden gewreven en zorgen voor een aangepaste kleur op elke huidtint. Hierdoor wordt een perfecte teint gecreëerd die zonder toevoegingen of als primer onder een foundation gedragen kan worden.

Ik heb deze zonnebrandcrème ontwikkeld om de huid te beschermen, de huid te herstellen en de gezondheid van de huid te behouden,” vertelt dr. Zein Obagi. “Nu kan iedereen van de voordelen van deze wetenschap genieten.
Deze geavanceerde formule zit ook vol met rustgevende extracten van het Petasites Japonicus wortelextract en Beta Glucan om irritatie te verminderen die roodheid kan veroorzaken. De Argania Spinosa Kernelolie hydrateert en helpt bij het herstel van lipiden, en de toegevoegde vitamine C, voorkomt dat pigmentatie en zonnevlekken ontstaan.