Welke 4 Anti-aging ingrediënten zijn nodig in je huidverzorgingsproducten?

naar welke 4 anti-aging ingredienten moet je zoeken

Weet jij wat een anti-aging crème nu werkzaam maakt? Een gezonde en jong uitziende huid is op elke leeftijd binnen handbereik als je dit zou weten. Bekijk daarom je huidverzorgingsproducten eens goed na en ga op zoek naar die actieve ingrediënten en krachtige rimpelbestrijders die daadwerkelijk werken.

De 4 anti-aging ingrediënten waarnaar je op zoek moet gaan in je huidverzorgingsproducten zijn:

# 1 Retinol

Retinol is een actieve vorm van vitamine A en je meest krachtige bondgenoot in de strijd tegen voortijdige veroudering en huidbeschadiging. Retinol elimineert de dode huidcellen die je huid het doffe uiterlijk geven en stimuleert cellulair herstel op het diepste niveau van de huid. Het helpt ook om de algehele huidtint en textuur te verbeteren door de bloedcirculatie in je huidlagen op te bouwen en te stimuleren.

Ossential Advanced Radical Night Repair bevat 1% retinol wat de hoogste concentratie is die je kunt vinden in vrij verkrijgbare producten. Het is geformuleerd met antioxidanten en huidbeschermers op basis van plantaardige stamcellen voor bescherming tegen de zichtbaarheid van toekomstige huidveroudering als gevolg van zowel natuurlijke als externe factoren.

# 2 Lipiden

Lipiden vullen de ruimtes tussen huidcellen op zoals mortel en cement tussen tegels of bakstenen dat doen.  Lipiden helpen je huid om natuurlijk vocht vast te houden. Naarmate we ouder worden, verliest je epidermis een deel van zijn lipiden, collageen en elastine, waardoor de interne ondersteuningsstructuur van je huid verdwijnt en de huid daardoor zijn stevigheid en elasticiteit verliest.

Om je huid vol, glad en op kracht te houden, moet je hem lipiden aanbieden. Ommerse Overnight Recovery crème versterkt de barrièrefuncties van de huid en beschermt tegen transepidermaal vochtverlies. Het zit vol met ceramiden (wasachtige lipidemoleculen) en retinol om de huidstructuur te ondersteunen en de productie van collageen te stimuleren.

# 3 Antioxidanten

anti-aging ingredienten in huidverzorging, antioxidanten, vrije radicalenAntioxidanten zijn superhelden en vechten tegen schade die aan je huid wordt aangebracht door vrije radicalen. Vrije radicalen vormen zich in je lichaam wanneer je wordt blootgesteld aan UV-stralen, luchtvervuiling of andere aantasting van het milieu. Laat je deze vrije radicalen hun gang gaan dan kunnen ze collageen, elastine en de DNA-structuur van je huidcellen beschadigen en vernietigen.

Antioxidanten zijn een cruciaal onderdeel om deze vrije radicalen te bestrijden.  Vrije radicalen zijn sterk geladen en onstabiel van aard. De goede antioxidanten binden zich aan deze vrije radicalen ​​om zo samen een stabiel molecuul te vormen en de vrije radicaal onschadelijk te amken. Sommige antioxidanten multitasken ook; Ossential C-Bright Serum bevat de antioxidanten: vitamine C en E om uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en co-enzym Q-10 om de productie van collageen te stimuleren en het herstel van cellen te stimuleren.

# 4 SPF

Ja, je hebt het een miljoen keer gehoord, maar het hele jaar door zonnebrandcrème dragen, is de gemakkelijkste manier om je huid te beschermen tegen vroegtijdige rimpels, verslapping en verkleuring.

Net als elke dag je tanden poetsen hoort zonnebrand ook bij je dagelijkse routine.

Als jij je huid gezond en jong wilt houden, moet een SPF van 30 of hoger de kern zijn van je huidverzorgingsregime. Oclipse Smart Tone SPF 50 biedt breed-spectrum bescherming tegen UVA-, UVB-, HEV- en I-RA-straling. De ultralichte formule bevat aanpasbare kleurparels die naadloos in elke huidtint passen. Het zonnescherm is verrijkt met een anti-oxidant complex van 12 uur om uw huid een extra laag bescherming tegen schade door vrije radicalen te geven.