ZO SKIN HEALTH geavanceerde Triple-Spectrum zonnebrandoplossingen

zo skin health zonnebescherming

BEN JIJ TRIPLE-SPECTRUM BESCHERMD?

Een uitgebreide bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, HEV-licht en IR-A-stralen, met ZO® bent u verzekerd van dit alles!
ZO SKIN HEALTH geavanceerde, Triple-Spectrum zonnebrandoplossingen beschermen je tegen:

UVA + UVB Rays

Het assortiment zonnebrandcremes van ZO® biedt zonnefilters die een breed spectrum bescherming bieden tegen schadelijke, huidverouderende UVA-stralen en UVB-stralen die de huid verbranden. De fysieke zonnefilters bevatten het bewezen titaniumdioxide, terwijl de chemische zonnefilters een mix van door de FDA goedgekeurde filters bevatten. Alle ZO®-zonnebrandmiddelen zijn oxybenzonevrij.

HEV Light

Dieper doordringend in de huidlagen dan UVA + UVB-stralen, is van HEV-licht. Bij HEV-licht is aangetoond dat het indirecte DNA-schade en rimpelvorming bevordert.
De zonnefilters van ZO skin Health zijn geformuleerd met gefractioneerde melanine, die als een paraplu op de huid fungeert, het schadelijke HEV-licht absorbeert het licht en tegelijkertijd laat het een vitale blootstelling aan gunstig licht mogelijk.

IR-A Rays

IR-A-stralen kunnen een toename van de productie van vrije radicalen in de huid veroorzaken. De ZO Skin Health exclusieve 12-uur, tijdrelease ZOX12 ™ antioxidantcomplex, helpen de huid te beschermen tegen schadelijke IR-A-stralen, terwijl ze ook helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalenwordt veroorzaakt en helpt toekomstige tekenen van vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

De Zonnebeschermers: