ZO Skin Health’s Ossential Radical Night Repair Plus pakt rimpels radicaal aan

de redical night repair van zo skin health bevat een hoog percentage retinol

Als het om anti-aging gaat, pakt Dr. Obagi de zaken radicaal anders aan. ZO Skin Health’s Ossential Radical Night Repair Plus bevat maar liefst 1% retinol, 6 keer zo veel als de meeste andere producten die retinol bevatten.

De krachtige werking van retinol

Retinol is een bijzonder krachtige stof als het in de juiste hoeveelheid in een crème wordt toegepast.  Maar het probleem is dat het zo krachtig is dat mensen van de werking kunnen schrikken. Want wat gebeurt er als u voor het eerst zo’n hoge concentratie retinol op uw gezicht gaat aanbrengen? Als u hier net mee start dan zal uw huid in eerste instantie droger worden, geïrriteerd worden en gaan schilferen.  Deze verschijnselen zijn heel normaal en betekenen dat de retinol werkt. De hoge concentratie retinol schudt uw cellen wakker zodat ze aan het werk gaan en collageen produceren waardoor uw huid jonger zal voelen en er jonger uit zal zien. Bovendien herstelt Radical Night Repair Plus schade in de cellen.

Nooit te veel van het goede retinol

Het spreekwoord ‘te veel van het goede’ gaat als het om de anti-aging effecten van retinol gaat niet op. Uw huid kan nooit te veel van het goede Ossential Radical Night Repair Plus krijgen. Maar, als u dit product voor het eerst gaat gebruiken, kunt u het gebruik het beste langzaam opbouwen. Omdat de werking zo krachtig is wordt het aangeraden om Radical Night Repair aanvankelijk slechts één of twee keer per week te gebruiken. Breng ’s avonds, ongeveer 30 minuten voordat u gaat slapen, 2 of 3 pompjes aan op een gereinigde huid. Gebruik geen ander product op uw gezicht dan Radical Night Repair Plus. Dit product kan wel (en alleen) worden gecombineerd met de C-Bright Serum. Smeer Ossential Radical Night Repair Plus niet op uw oogleden of te dicht in de buurt van uw ogen.

Laat uw huid langzaam wennen aan de hoge concentratie retinol

Het kan dagen en soms weken duren voordat uw huid de hoge concentratie retinol kan tolereren die in de Radical Night Repair Plus verwerkt zit. Maar u zult merken dat u Radical Night Repair Plus steeds vaker zal kunnen opbrengen en binnen enkele weken zal dat zelfs 7 nachten per week zijn.

Twee belangrijke punten als u Radical Night Repair Plus gebruikt

Nog twee belangrijke dingen die u moet weten. Als u Radical Night Repair Plus gebruikt, moet u uw gezicht overdag insmeren met minimaal SPF 30. Uw huid is namelijk aan het verjongen en dient tegen de zon te worden beschermd. Ten tweede is het vanwege de krachtige werking niet aanbevolen om retinol te gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding.

Ossential Radical Night Repair Plus van ZO Skin Health

Door de ongekend hoge concentratie ingekapselde retinol zou Ossential Radical Night Repair Plus van ZO Skin Health wel eens het beste en meest effectieve anti-aging product ooit kunnen zijn!