BEN JIJ TRIPLE-SPECTRUM BESCHERMD?

Van getinte tot niet-getinte oplossingen en een uitgebreide bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, HEV-licht en IR-A-stralen, met ZO® bent u verzekerd van dit alles!

ONTDEK OF JIJ DRIEVOUDIG-SPECTRUM BESCHERMD WORDT

SUNSCREEN + Primer SPF 30

Deze dual-action zonnebrandcrème werkt dubbel. Naast zonnebescherming is het een make-up primer voor een gladde, matte afwerking, die onvolkomenheden in de huid verminderd.

bekijk meer
zo skin health smart tone broad spectrum sunscreen spf 50

Smart Tone Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50

Deze ultra-lichtgewicht en zeer geavanceerde zonnebrandcrème is voorzien van aanpasbare kleurenbolletjes, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de meeste huidtonen

bekijk meer
zo skin health DAILY SHEER BROAD SPECTRUM SPF 50

Daily Sheer Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50

Een niet-vette, snel opdrogende zonnebrandcrème die bestand is tegen water en transpiratie en naadloos aansluit bij de huid voor een transparante, matte finish.

bekijk meer
Broad Spectrum Sunscreen SPF 50

Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50

Voor de gevoelige huid en na een behandeling is deze lichte, niet-irriterende zonnescherming ideaal voor het gezicht en het lichaam.

bekijk meer

BEN JIJ TRIPLE-SPECTRUM BESCHERMD?

ZO SKIN HEALTH geavanceerde, Triple-Spectrum zonnebrandoplossingen tegen:

UVA + UVB Rays

Het assortiment zonnebrandcremes van ZO® biedt zonnefilters die een breed spectrum bescherming bieden tegen schadelijke, huidverouderende UVA-stralen en UVB-stralen die de huid verbranden. De fysieke zonnefilters bevatten bewezen titaniumdioxide, terwijl de chemische zonnefilters een mix van door de FDA goedgekeurde filters bevatten. Alle ZO®-zonnebrandmiddelen zijn oxybenzonevrij.

HEV Light

Dieper doordringend in de huidlagen dan UVA + UVB-stralen, is van HEV-licht dat aangetoond dat het indirect DNA-schade en rimpelvorming bevordert.
De zonnefilters zijn geformuleerd met gefractioneerde melanine, die als een paraplu op de huid fungeert, het schadelijke HEV-licht zal het absorberen en tegelijkertijd de blootstelling aan gunstig licht mogelijk maken.

IR-A Rays

IR-A-stralen kunnen een toename van de productie van vrije radicalen in de huid veroorzaken. De ZO Skin Health exclusieve 12-uur, tijdrelease ZOX12 ™ antioxidantcomplex, helpen de huid te beschermen tegen schadelijke IR-A-stralen, terwijl ze ook helpen de huid te beschermen tegen schade die door vrije radicalen wordt veroorzaakt en helpen toekomstige tekenen van veroudering te voorkomen.