Uw huidverzorgingsroutine: Vereenvoudigd

huidverzorging van Obagi in 3 stappen

We hebben geen tijd en energie meer voor ingewikkelde 12-stappen huidverzorgingsroutine. Tegenwoordig draait huidverzorging om multitasken en moet een routine eenvoudig genoeg zijn om er een gewoonte van te kunnen maken. Een stralende huid is zo simpel als 1-2-3, althans dat zou het volgens Zein Obagi, MD, moeten zijn.

1. Reinig

Een cleanser om vuil en ophopingen te verwijderen, is de eerste stap in uw nieuwe, zeer eenvoudige, en door ZO goedgekeurde huidverzorgingsroutine. Er zijn veel opties beschikbaar die aansluiten bij uw huidtype en behoeften, waaronder Offects Hydraterende CleanserNormacleanse Cleanser voor normal en droge huid, Oilacleanse Cleanser voor normale en vette huid en Foamacleanse. Deze laatste is een licht schuimende cleanser voor alle huidtypen. Volg de instructies op het etiket voor een maximale reiniging.

2. Exfolieer

Exfoliëren is de beste manier om van oude, dode huidcellen af te komen en ruimte vrij te maken voor nieuwe, gezonde huid. Het helpt bovendien bij het laten stralen van een doffe huid en het vervagen van donkere vlekken.
Volgens de plastisch chirurg, Dr. Aaron Kosins in Newport Beach, CA, is de “Offects Exfoliating Polish: “één van onze meest populaire producten, met name voor personen uit Zuid-Californië, die een actieve levensstijl leiden. Het werkt overigens ook goed bij keratose pilaris: die kleine rode bultjes die zich aan de achterzijde van uw armen en dijen vormen. Gebruik het product dagelijks onder de douche voor een gladde huid gedurende het hele jaar. ”

Offects Exfoliating Polish maakt gebruik van ultrafijne magnesiumkristallen om dode huidcellen te exfoliëren en is geschikt voor alle huidtypen. Het biedt u de voordelen van microdermabrasie, in het comfort van uw eigen huis.

3. Tonificeer

Toners helpen om de perfecte pH-balans in de huid te behouden. Zo helpt de Balatone kalmerende toner,  de droge, zwakke huid te verstevigen, vuil te verwijderen en de pH van de huid in evenwicht te brengen om de penetratie van andere middelen te optimaliseren. Het behouden van een ideale pH-balans van uw huid, is de beste manier om te zorgen voor een optimale huidgezondheid.

Wat kunt u verwachten? Door deze eenvoudige routine slechts één week te volgen, krijgt u een stralende, frisse- en jeugdige huid, een egale teint en minder oneffenheden. Hoe langer u deze huidverzorgingsroutine volgt, hoe beter de resultaten en hoe langer de resultaten aan zullen houden.

Het is de avond voor een belangrijke dag, maar jammer genoeg ziet uw huid er niet optimaal uit.

Annuleren is geen optie, maar het camoufleren van uw onzuiverheden gelukkig wel.

De redding: ZO Skin Health Offects® Correct & Conceal.

Deze gerichte plaatselijke behandeling helpt u om van acne af te komen en is bovendien geschikt voor het camoufleren van oneffenheden bij personen met een lichte of medium huidtint. Het product heeft dus een dubbele werking. Dr. Zein Obagi raadt u aan de huid grondig te reinigen, voordat u Correct & Conceal aanbrengt. Na het reinigen brengt u één tot driemaal per dag, een dunne laag van het product aan op het gehele gebied. Begin langzaam met slechts één applicatie per dag. De huid kan namelijk te veel uitdrogen, waarschuwt de arts. “ Verhoog geleidelijk het aantal applicaties, indien nodig, tot twee- of driemaal per dag. Als u last krijgt van droge huid of huidschilfers, verlaag dan het aantal applicaties tot eenmaal per dag of om de ene dag.” Andere manieren om oneffenheden of imperfecties te camoufleren zijn:

Volg tips van professionals

Veel professionele visagisten hebben zo hun eigen manieren om oneffenheden te camoufleren, de huidtint te egaliseren en/of huidverkleuringen te neutraliseren. Hun geheim: corrigerende kleuren. Zo neutraliseert een groen correctiemiddel, roodheid als gevolg van rosacea of ​​gesprongen bloedvaten, terwijl de kleur oranje, donkerbruine vlekken of hyperpigmentatie neutraliseert.

Leid de ogen af

Als u een puist op uw voorhoofd heeft, draag dan vel rode lippenstift, zodat men geneigd is naar uw lippen te kijken. Dit werkt altijd!

Bescherm terwijl u camoufleert

Hoewel het camoufleren van imperfecties belangrijk is, mag dit nooit ten koste gaan van zonbescherming. Veel zonnebrandmiddelen hebben een dubbele werking – ze beschermen de huid tegen de schadelijke stralen van de zon en egaliseren de huidtint. Zo heeft Oclipse® Sunscreen + Primer SPF 30 een universele tint, en is het zowel een zonnebrandcrème als een primer.  Al deze tips voor het oplossen van huidproblemen, kunnen ervoor zorgen dat uw huid er op een belangrijke dag of avond perfect uitziet. Indien