Manieren om oneffenheden te camoufleren

correcte en conceal ter camouflahe van de acne oneffengeden

Het is de avond voor een belangrijke dag, maar jammer genoeg ziet uw huid er niet optimaal uit. Annuleren is geen optie, maar het camoufleren van uw onzuiverheden gelukkig wel.
De redding: ZO Skin Health Offects Correct & Conceal. Deze gerichte plaatselijke behandeling helpt u om van acne af te komen en is bovendien geschikt voor het camoufleren van oneffenheden bij personen met een lichte of medium huidtint.

Correct & Conceal

Het product heeft dus een dubbele werking. Dr. Zein Obagi raadt u aan de huid grondig te reinigen, voordat u Correct & Conceal aanbrengt. Na het reinigen brengt u één tot driemaal per dag, een dunne laag van het product aan op het gehele gebied. Begin langzaam met slechts één applicatie per dag. De huid kan namelijk te veel uitdrogen, waarschuwt de arts. “ Verhoog geleidelijk het aantal applicaties, indien nodig, tot twee- of driemaal per dag. Als u last krijgt van droge huid of huidschilfers, verlaag dan het aantal applicaties tot eenmaal per dag of om de ene dag.”

Andere manieren om oneffenheden of imperfecties te camoufleren zijn:

Volg de tips van professionals op:
Veel professionele visagisten hebben zo hun eigen manieren om oneffenheden te camoufleren, de huidtint te egaliseren en/of huidverkleuringen te neutraliseren. Hun geheim: corrigerende kleuren. Zo neutraliseert een groen correctiemiddel, roodheid als gevolg van rosacea of ​​gesprongen bloedvaten, terwijl de kleur oranje, donkerbruine vlekken of hyperpigmentatie neutraliseert.

Leid de ogen af
Als u een puistje op uw voorhoofd heeft, draag dan fel rode lippenstift, zodat men geneigd is naar uw lippen te kijken. Dit werkt altijd!

Bescherm terwijl u camoufleert
Hoewel het camoufleren van imperfecties belangrijk is, mag dit nooit ten koste gaan van zonbescherming. Veel zonnebrandmiddelen hebben een dubbele werking – ze beschermen de huid tegen de schadelijke stralen van de zon en egaliseren de huidtint. Zo heeft Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 een universele tint, en is het zowel een zonnebrandcrème als een primer.

Al deze tips voor het oplossen van huidproblemen, kunnen ervoor zorgen dat uw huid er op een belangrijke dag of avond perfect uitziet. Indien u echter regelmatig last heeft van acne uitbraken, uw rosacea erger wordt of uw zonnevlekken of ouderdomsvlekken u meer tot last zijn bekijk dan de protocollen van ZO Obagi om het voor u juiste regime te vinden.