Een nieuw jaar, een frisse start

Goede voornemens

Ik ga afvallen … Ik ga me inschrijven bij een sportschool …Ik ga voor een gave huid…..

Wanneer een nieuw jaar is aangebroken, hebben we vaak een waslijst aan goede voornemens, die varieert van dingen die we vaker gaan doen tot dingen die we juist minder vaak zullen doen in de toekomst. Veel van deze voornemens zijn gedoemd te mislukken. Volgens Statisticsbrain.com heeft 45 procent van ons, elk jaar goede voornemens, maar houdt slechts 8 (!) procent van ons het ook echt vol.

Hoe houd u ze WEL vol?

De sleutel om u aan uw goede voornemens te houden, is om uzelf niet te grote, vage doelen te stellen, maar om heel specifiek te zijn met uw voornemens. Kies iets moois en haalbaars, dan hebt u de meeste kans van slagen.

Een realistisch doel

Wij hebben een realistisch doel voor u voor 2018: een stralende, gladde en jeugdige huid. Met het ‘Getting Skin Ready’ plan (kortweg GSR genoemd) van Dr. Zein Obagi is dit voornemen super makkelijk om vol te houden!  GSR elimineert huidgevoeligheid, herstelt de vochtbalans en verbetert de gezondheid van de huid.

Een mooie huid in 2018? Het GSR Plan makes it easy

Als u zich aan dit plan houdt en uw gezicht en hals dagelijks reinigt, 2x per week scrubt en dagelijks een toner gebruikt of de Offects TE pads, dan zult u beloond worden met een huid die het hele jaar straalt en gezond is!