Pak uw pigmentvlekjes aan en ga stralend de nazomer in

Skin Brightening programma tegen hyperpigmentatie.

Glow is het sleutelwoord deze nazomer. Heeft u last van pigmentvlekjes als gevolg van de zon?  U kunt er voor kiezen deze pigmentvlekjes aan te pakken met het Skin Brightening programma tegen hyperpigmentatie.
Ontworpen door Dr. Zein Obagi om hyperpigmentatie te verminderen, is deze kit ontworpen om de huidtoon weer egaal te krijgen en een gezond en natuurlijk helder uiterlijk aan uw huid te geven. Vitamine C en alfa-arbutine maken de huid homogeen en direct jonger: expressie lijnen en tekenen van tijd verminderen, uw huid krijgt weer een GLOW!

Inhoud van de kit:

Ossential C-BrightTM 20 ml
Geeft een krachtige dosis puur en gestabiliseerd Vitamine C (10%) dat de pigmentatie vermindert en zorgt voor een heldere huid en een uniforme kleur. Het helpt om de vorming van nieuwe pigmentatie tot 80% te voorkomen, het vermindert de diepte van rimpels en zorgt voor maximale antioxidant bescherming
Ossential Brightalive 30 ml
Breekt het pigment af. Helpt bij het verminderen van pigmentvlekken, egaliseert de huid en voorkomt het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken.
Ossential® Daily Power Defense 30 ml
Onmisbaar: Het helpt de reparatie van DNA te versnellen, biedt anti-aging voordelen en anti-oxidant bescherming. Voor alle huidtypen en voor alle leeftijden.
Oclipse-C Zonnescherm Primer SPF 30 15 ml
Deze primer fungeert tweevoudig: het perfectioneert de kleine imperfecties als primer en vecht de schadelijke effecten van de zon als een zonnebrandcrème.

Begin deze week nog om stralend de nazomer in te gaan!

U kunt de Skin Brightening Program Hyperpigmentatie hier bestellen