Samenstelling Growth Factor Serum aangepast

formulering growth factor serum

Het is beschikbaar en het is beter dan ooit. Ons nieuwe en verbeterde Growth Factor Serum. Graag informeren we je over de gewijzigde formule van het Growth Factor Serum.

Naar aanleiding van de feedback die ZO Skin Health vanuit de consument ontving, heeft ZO Skin Health de formule aangepast.

Vanuit jullie als consument werd aangegeven dat het product een onaangename geur en kleur had. Growth Factor Serum bleef ook niet stabiel van kleur. Voor ZO Skin Health waren dit redenen om de formule onder de loep te nemen en aanpassingen te doen. Bij deze aanpassingen heeft ZO Skin Health besloten om retinol weg te laten uit de vernieuwde formule.

Uit klinische studies is gebleken dat de ingrediënten van het nieuwe Growth Factor Serum op het gebied van anti-aging, epidermale stabilisatie en herstel van de huid zeer effectief zijn.

Retinol wordt als een overbodig ingrediënt beschouwd in dit serum. Het ingrediënt bracht zelfs nadelige gevolgen teweeg op het gebied van geur, kleur en stabiliteit van het product.

Growth Factor Serum

Growth Factor Serum – ZO Skin Health

De uitlevering van de nieuwe Growth Factor Serum is met ingang van heden effectief; als je het nu bestelt, krijg je het vernieuwde Growth Factor Serum direct toegestuurd. De prijs is ongewijzigd gebleven: € 158,00

Opsomming van de veranderingen nieuwe Growth Factor Serum:

  • Retinol is uit de formule weggelaten waardoor het product helder en bijna kleurloos is geworden;
  • De geur is verbeterd, het product ruikt frisser;
  • Geeft een wat mattere finish;
  • Growth Factor Serum is nu ook geschikt voor alle gevoelige huidtypes en mensen met eczeem.