Hyperpigmentatie: Hoe krijg je je egale huid terug?

sking brightening oplossingen voor hyperpigmentatie

Een van de moeilijkste huidproblemen om aan te pakken is hyperpigmentatie.

Hyperpigmentatie zijn kleine of grote donkere vlekjes op de huid – meestal in het gezicht. Deze vlekjes wijzen erop dat je schade aan je huid hebt opgelopen.

De betekenis van Hyperpigmentatie :

Een toename van pigment in de huid. Dit pigment neemt toe door een toename van het aantal pigmentcellen in de huid en/of door een toename van pigmentaanmaak in de huid terwijl het aantal pigmentcellen gelijk blijft.

Hierdoor ontstaat een zichtbare verandering in kleur van de huid, wat over je gehele lichaam plaats kan vinden. Hyperpigmentatie kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, zoals chronische UV-blootstelling, hormonale fluctuaties, acne-puistjes of ontstekingsreacties.

Het gevolg van Hyperpigmentatie :

Het gevolg kunnen zichtbare zonnevlekken, sproeten en littekens zijn. Het komt het vaakst voor in je gezicht, doordat je gezicht, nek en decolleté het meest worden blootgesteld aan schadelijke factoren van buitenaf, zoals bijvoorbeeld de zon.  Ook op je handen ontstaan vaak deze vlekjes door chronische UV-blootstelling

Wat doe je tegen Hyperpigmentatie?

Als je ernstige, hardnekkige hyperpigmentatie hebt, kan een arts of huidtherapeut procedures voorstellen die dieper in de huid kunnen doordringen of de huid exfoliëren. Veel behandelingen kunnen effectief zijn, zoals chemische peelings, intens gepulseerd licht (IPL) en microdermabrasie om er maar een paar te noemen, maar het is belangrijk om de juiste behandeling te vinden voor je huidtype en levensstijl.

Om uw resultaten van een behandeling thuis bij te behouden, of zelfs als je alleen milde pigmentatie problemen hebt, kan je Brightalive® Skin Brightener toevoegen aan elk dagelijks protocol.

Wat kan je veilig thuis doen tegen Hyperpigmentatie?

Als je huid een oplichtende boost nodig heeft, overweeg dan deze niet-retinol- en niet-hydrochinon opties. Brightalive® Skin Brightener om de helderheid en egaliteit van de huid te vergroten en donkere vlekken te vervagen. Het is de veilige thuisoptie voor personen met een donkere of gevoelige huid die retinol en hydrochinon willen vermijden. Als je al fan bent van C-Bright 10% Vitamine C Serum 10% vitamine C, dan geeft het samen met Brightalive® je huid een extra boost en helpt het je om die egale glanzende status van je huid te bereiken.

Als huidegalisatie nieuw voor je is, of misschien zelfs huidverzorging in het algemeen, begin dan met het ZO Skin Health, Skin Brightening Program, dat bestaat uit vijf dagelijkse essentials, plus Brightalive.  Je zou deze dan kunnen aanvullen met de C-Bright 10% Vitamine C Serum,

Voor diegene die sterker wensen is er een Skin Brightening Program + Texture Repair Kit met retinol. Bel indien er vragen zijn: 06-15345461

Gerichte behandeling

Brightalive

150.95

Gerichte behandeling

10% Vitamine C Self Activating

114.95