ZO Medical

ZO Medical, opgericht door Dr. Zein E. Obagi uit Los Angeles, zijn therapeutische huidverzorgingsproducten en behandelingen. De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingrediënten in de juiste concentratie. ZO Medical is daarom uitsluitend verkrijgbaar via specialistische centra.

ZO Medical bestaat uit 20 producten gebaseerd op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de huidverzorging en nieuwe uitgebreide klinische studies. Wederom allemaal gebaseerd op de filosofie van dr. Obagi voor het creëren van dé gezonde huid.

ZO Medical, de huidverbeteringslijn van Dr Zein Obagi

Dr Obagi’s ZO Medical zijn therapeutische huidverzorgingsproducten en behandelingen. De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingredienten in de juiste concentratie. ZO Medical is daarom uitsluitend verkrijgbaar via specialistische centra. ZO Medical bestaat uit 20 nieuwe producten gebaseerd op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de huidverzorging en nieuwe uitgebreide klinische studies. Wederom allemaal gebaseerd op de filisofie van dr. Obagi voor het creëren van dé gezonde huid.

Waarom ZO Medical?

Zo medical biedt uitgebreide therapeutisch oplossingen, om diepgaande problemen aan te pakken en de huid opnieuw gezond te maken. Sterke anti aging producten tegen acné, verouderde huid en pigmentstoringen. ZO Medical beschikt over een gepatenteerde aflevertechniek en kan daardoor nog beter de juiste ingrediënten op de juiste plek in de huid afleveren. De lijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten. De producten uit de ZO Medical lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. Er zijn aangepaste voorschriften voor specifieke huidproblemen waaronder huidveroudering, zonbeschadiging, pigmentvlekken, ontstekingen, acne en vette huid, rosacea en roodheid.De producten zijn heel goed te combineren met Zo skin health.. Ze helpen bij het handhaven van de resultaten van de therapeutische behandelingen en het behoud van een gezonde huid, en zorgen voor een dagelijkse effectieve verzorging.