DE WETENSCHAP VAN EEN GEZONDE HUID :

REINIGEN. EXFOLIATE. TONE.

Breng uw huid terug in een gezonde conditie zodat u weer die stralende gloed en heldere tint terug krijgt ongeacht welk huidtype u heeft.

REINIGEN

Verwijder voorzichtig irriterende stoffen en oppervlakteafval voor een heldere teint.

shop cleansers

EXFOLIATE

Scrub uw huid om direct de ​​gladdere textuur en de gezonde glans van uw huid te herstellen.

shop exfoliators

TONE

Breng de natuurlijke pH-waarde van uw huid in balans.

shop toners

ZEG VAARWEL TEGEN ‘ONE SIZE FITS ALL’ SKINCARE.

ZO Skin health heeft vijf Getting Skin Ready™ systemen de zich richten op de behoeften van uw huidtype om zo de vitaliteit en de functie van uw huid te herstellen

Heeft u een droge huid?

Door een moisterizer te gebruiken (Niet de ZO SKIN HEALTH Producten!😀), verliest uw huid het vermogen om het natuurlijk vocht te herstellen. Hierdoor kan uw huid uitgedrogen en overmatig talg gaan produceren. Het ZO Skin Health NORMAAL TOT DROOG SYSTEEM levert op de juiste manier vocht en verwijdert irriterende stoffen!

DOOG + GEVOELIG

Heeft u last van een droge, gevoelige huid? Ons droog en gevoelig systeem werkt onder het oppervlak om zo uw huid te kalmeren en hydrateren, waardoor de natuurlijke barrière van uw huid wordt versterkt om irritaties te verminderen en de algehele balans van uw huid te herstellen.

OILY + ACNE PRONE

Geplaagd door frequente puistjes? Wanneer uw huid teveel talg produceert, kan dit leiden tot ontstekingen die acne kunnen veroorzaken. Ons Oily en Acne Prone-systeem exfolieert dode huidcellen en vermindert oppervlakte-oliën.

NORMAAL TOT VET

Wanneer uw huid te veel talg produceert, kan dit problemen veroorzaken zoals roodheid, ongelijke huidtextuur en ontstekingen. Ons Normaal tot Vet systeem houd uw huid onder controle door te exfoliëren en de talgproductie te verminderen.

ALLE HUIDTYPES

Weet u niet zeker welk huidtype u heeft? Onze All Skin Types-systeem is geschikt om alle huidtypen in balans te brengen, te verbeteren en te herstellen.

HET VERBAND TUSSEN
WETENSCHAP & GEZONDE HUID IS HET
BASISPRINCIPE VAN ZO SKIN HEALTH, INC.

Het uitgebreide en voortdurende resultaat wat ZO Skin Health telkens bereiken op het verkrijgen van een gezonde huid ontstaat omdat ze gebruik maken van het beste wat de wetenschap te bieden heeft om de natuurlijke functies van de huid te verbeteren. ZO Skin Health kijkt naar de wetenschap om zo producten te ontwikkelen die voor een gezonde huid zorgen en resultaten die levenslang aanhouden.