Dr Leo Peter van der Weij

Dr Leo Peter van der Weij voltooide zijn opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, waarna hij zich specialiseerde in de algemene chirurgie. Daarna heeft hij zich verder gespecialiseerd in de plastische chirurgie.

Dr Leo Peter van der Weij werkt sinds 1992 als plastisch chirurg en heeft zich sinds 1997 – als één van de weinige plastische chirurgen in Nederland – volledig toegelegd op de esthetische plastische chirurgie. Zijn dagelijkse werk en elke vorm van nascholing staat volledig in het teken van de esthetische plastische chirurgie.

Dr Leo Peter van der Weij werkt sinds 2005 fulltime bij de Boerhaave Medisch Centrum te Amsterdam, als esthetisch plastische chirurg.

Voor Dr Leo Peter van der Weij is esthetische plastische chirurgie niet gewoon werk, maar zijn passie. Hij is van mening dat elke patiënt zijn volledige aandacht en toewijding verdient.

Dr. Van der Weij: ‘Het opbouwen en jaren volhouden van het juiste regime voor uw huid  kan een moeilijke taak zijn. Maar, met behulp van de ZO Medical en ZO Skin Health producten kan een gezonde en stralende huid voor u een realiteit worden. Ik en mijn team helpen u daar graag bij.”

Dr. Zein Obagi

Meer dan 20 jaar geleden hervormde Dr. Zein Obagi de manier van huidverzorging door een lijn van medische huidverzorgingsproducten op de markt te brengen, dat de verouderde huid herstelde op celniveau.

Het bedrijf van dr. Obagi is overgenomen door Obagi Medical Products Inc die twee lijnen producten op de markt brengt: Zo Medical en ZO Skin Health. Deze producten zijn gecreëerd door Obagi met de technologisch meest geavanceerde ingrediënten en nog efficiëntere formules.

De ZO Skin Health producten bieden een effectieve dagelijkse huidverzorging en beschermen tegen het milieu, zonbeschadiging, stress en andere externe factoren. De ZO Medical producten zijn geoptimaliseerd om een reeks huidstoornissen en chronische huidaandoeningen te behandelen.

Dr Obagi: “De wetenschap over de huid is zoals elke andere wetenschap, niet statisch”.

Dr. Obagi stelt dat de behoefte aan verbetering, uitbreiding en continue aanpassing niet alleen essentieel is, maar ook noodzakelijk is bij het verkrijgen van optimale behandelingsresultaten.

Obagi Medical Products Inc werkt wereldwijd samen met gerenommeerde artsen en dermatologen, om hun klanten zo optimaal mogelijk te adviseren over huidverzorging.

Dr Leo Peter van der Weij & Dr Zein Obagi

In Nederland werken Zo Medical en ZO Skin Health samen met esthetisch plastische chirurg dr. Van der Weij. Dr. Van der Weij weet als geen ander hoe sommige ingrediënten zeer gunstig kunnen zijn mits ze in een goed regime worden gebruikt en gecombineerd met andere ingrediënten.

Dr Leo Peter van der Weij: ‘Obagi ZO Medical geeft mij samen met ZO Skin Health een prachtige tool in handen om de huid van mijn cliënten te herstellen.’